Retir cap de setmana: Un viatge a través dels teus xacres

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Regala’t o regala un retir de cap de setmana a Casa Karuna per alliberar i alinear els teus xacres. Una trobada en què et permetràs parar, respirar, descansar i desconnectar de la rutina diària, per poder connectar de nou amb el teu cos, els teus xacres i tot el que circula en ells.

Coneixes el teu cos i els teus xacres? Sabies que els xacres són zones energètiques molt importants pel bon funcionament del teu organisme? Coneixes la ubicació de cada xacra, la seva funció i raó de ser? Sabies que el teu benestar físic, emocional i mental depen molt de la salut dels teus xacres? Sabies que el nostre organisme es 70% aigua i que la qualitat de l’aigua que bebem condiciona la manera en que aquesta ens pot ajudar a sostenir, circular i transportar la vida i les emocions en el nostre organisme?

En aquest retir viurem un viatge a través dels teus xacres acompanyats de Judit Mateu: 

Alliberament, desbloquejarem, harmonitzarem i alinearem l’energia que circula a través dels nostres xacres amb l’ajuda del silenci, de les passejades a la natura, de diferents dinàmiques de meditació i de consciència corporal a través del ball i dels moviments basats en el Mètode d’Alliberament de les Corasses (MLC©).

En aquesta trobada:

  • Coneixeràs com funciona el cos i la importància dels xacres pel bon funcionament del nostre organisme, la funció i raó de ser de cada xacra i la seva relació amb els diferents òrgans del cos
  • Descobriràs què diu la neurociència respecte a la relació cos-cervell
  • Viuràs dinàmiques que t’ajudaran a connectar amb el teu cos i els teus xacres, a escoltar, sostenir, acollir, acceptar i alliberar tot el que circula en ells.
  • Experimentaràs l’alliberament dels teus xacres per viure amb més autenticidad, coherència i benestar físic, emocional i mental. 
  • Aprendràs sobre la importància de l’aigua pel bon funcionament del nostre organisme

Retir grupal de màx. 6 persones per poder oferir una atenció personalitzada.

Per la inscripció cal emplenar un formulari i una entrevista on-line de 20 min. abans de la retirada per conèixer les demandes i necessitats particulars de cada participant.

Pots saber-ne més sobre Casa Karuna en aquesta web: www.casakaruna.org o visualitzant aquest vídeo https://youtu.be/HSz461U-KYY.

Dates:

Cap de setmana des de 7 juliol a partir de les 17h fins a 9 juliol a les 17h

El preu inclou allotjament i pensió complerta.

Go to Top