Temps per calmar la teva ment

“Si, necessitem la ment i el temps per funcionar en el món, però arriba un moment en què s’apropien de les nostres vides i és aleshores quan s’instaura la disfunció, el dolor i el sofriment”, Eckart Tolle

La nostra ment ens parla contínuament, és una veu interior amb qui estem contínuament dialogant.  És important adonar-se que nosaltres no som aquesta veu interior, no som el que pensem, nosaltres som qui escolta aquesta veu, som qui pensa. L’activitat mental apareix per protegir-nos del dolor emocional. Es crea un cercle viciós entre pensament i emoció. Contactar amb les emocions, fer-les conscients i poder alliberar-les ens ajuda a trobar el vincle entre aquestes i els pensaments inconscients.

Et proposo calmar la teva ment, calmar la teva veu interior a través de la meditació guiada i dels retirs (grupal o individual) per tal de poder contactar amb la respiració, amb les teves emocions i convertir-te en observador/a i testimoni dels teus pensaments.

La pràctica de la meditació t’ajudarà a observar i reconèixer aquesta veu interior, aquest diàleg amb tu mateix/a i t’ajudarà a aprendre a separar-te d’ella situant-te com a observador/a dels teus pensaments, de les teves emocions i de tot el que passa en el teu interior. L’atenció plena en la respiració, t’ajudarà a contactar amb el moment present, amb l’aquí i l’ara. Les sessions són grupals de periodicitat setmanal. S’aconsella paral·lelament la pràctica diària a casa a títol individual.

La proposta de retir grupal també incorpora propostes d’activitats individuals, de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial. Retir per gaudir de temps per connectar amb el teu cos i les teves emocions practicant moviments corporals seguint el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), temps per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci, temps per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© i temps per descansar, alimentar, unificar i harmonitzar les dimensions del teu ser per retrobar la calma i l’energia vital.

La proposta de retir individual a l’espai Tempspertu de La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, t’ofereix la possibilitat d’uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

Propostes

Pràctica de la meditació

Sessions de relaxació i meditació en grup

“Clicar” per a més informació

Retir individual

Retir individual a l’espai Tempspertu, a La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, per regalar-te uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

“Clicar” per a més informació i disponibilitat

Retir grupal

Retir grupal a l’estiu de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial en un entorn especial per descansar, per connectar amb el teu cos i les teves emocions, per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci i per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma©.

“Clicar” per a més informació.