Temps per calmar la teva ment

“Saber que un és presoner de la seva ment, que viu en un món imaginari de la seva pròpia creació, aquest és l’alba de la saviesa”, Nisargatta Maharaj

La nostra ment ens parla contínuament, és una veu interior amb qui estem contínuament dialogant.  És important adonar-se que nosaltres no som aquesta veu interior, no som el que pensem, nosaltres som qui escolta aquesta veu, som qui pensa. L’activitat mental apareix per protegir-nos del dolor emocional. Es crea un cercle viciós entre pensament i emoció. Contactar amb les emocions, fer-les conscients i poder alliberar-les ens ajuda a trobar el vincle entre aquestes i els pensaments inconscients.

Et proposo calmar la teva ment, calmar la teva veu interior a través de la meditació guiada (MeGui), la meditació en moviment (MeMov) i dels retirs (grupal o individual) per tal de poder contactar amb la respiració, amb les teves emocions i convertir-te en observador@ i testimoni dels teus pensaments.

La pràctica de la meditació t’ajudarà a observar i reconèixer aquesta veu interior, aquest diàleg amb tu mateix@ i t’ajudarà a aprendre a separar-te d’ella situant-te com a observador@ dels teus pensaments, de les teves emocions i de tot el que passa en el teu interior. L’atenció plena en la respiració, t’ajudarà a contactar i estar disponible amb i en el moment present, a contactar i estar disponible amb i en l’aquí i l’ara, a contactar i estar més disponible per tu i per les persones del teu entorn.

La pràctica de la meditació en moviment (MeMov) et permet estar estar amb tu mateix@ deixant-te acompanyar per diferents ritmes musicals i cançons que t’ajudaran a no posar l’atenció per una estona als pensaments i a l’activiatat mental, t’ajudaran a alliberar les tensions del dia, a sentir como estàs, conectar amb qui ets i a integrar l’experiència del moment sense judici, amb acceptació i amor en relació al que sorgeixi i sobretot en la relació amb tu mateix@.

La proposta de retir grupal de 2 a 4 dies de durada, t’ofereix temps per connectar amb el teu cos i les teves emocions practicant moviments corporals seguint el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), temps per calmar la ment gràcies a la meditació guiada i a la meditació en moviment, als passejos a la natura i als moments de silenci, temps per connectar amb la teva essència amb atenció als somnis, tractaments energètics i tractaments amb cristalls i temps per descansar, alimentar, unificar i harmonitzar les dimensions del teu ser per retrobar el silenci, la calma i l’energia vital.

La proposta de retir individual a Casa Karuna de La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, t’ofereix la possibilitat d’uns dies de silenci, calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix@, per contactar amb la teva essència i redescobrir qui ets, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

L’objectiu de tot plegat és poder ser capaç de portar aquest estat meditatiu a la teva quotidianitat, mentenint aquest estat de presència en tots els teus actes per petits que siguin i en la relació amb tu mateix@ i amb els altres, per poder viure i estar disponible en el moment present, que és l’únic que existeix.

Propostes

Pràctica de la meditació guiada (MeGui)

Sessions de relaxació i meditació en grup

(presencial i on-line)

“Clicar” per a més informació

Pràctica de la meditació en moviment (MeMov)

Sessions de meditació en moviment en grup

(presencial i on-line)

“Clicar” per a més informació

Retir individual

Retir individual a Casa Karuna, a La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, per regalar-te uns dies de silenci, calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix@, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

“Clicar” per a més informació i disponibilitat

Retir grupal

Retir grupal de 2 a 4 dies de durada, en règim residencial a Casa Karuna, en un entorn especial per descansar, per connectar amb el teu cos i les teves emocions, per calmar la teva ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci i per reconnectar amb la teva essència amb atenció als somnis i amb opció a tractaments d’Harmonització Energètica Anschma©.

“Clicar” per a més informació.