Temps per calmar la teva ment

“Si, necessitem la ment i el temps per funcionar en el món, però arriba un moment en què s’apropien de les nostres vides i és aleshores quan s’instaura la disfunció, el dolor i el sofriment”, Eckart Tolle

La nostra ment ens parla contínuament, és una veu interior amb qui estem contínuament dialogant.  És important adonar-se que nosaltres no som aquesta veu interior, no som el que pensem, nosaltres som qui escolta aquesta veu, som qui pensa. L’activitat mental apareix per protegir-nos del dolor emocional. Es crea un cercle viciós entre pensament i emoció. Contactar amb les emocions, fer-les conscients i poder alliberar-les ens ajuda a trobar el vincle entre aquestes i els pensaments inconscients.

Et proposo calmar la teva ment, calmar la teva veu interior a través de la meditació guiada (MeGui), la meditació en moviment (MeMov) i dels retirs (grupal o individual) per tal de poder contactar amb la respiració, amb les teves emocions i convertir-te en observador/a i testimoni dels teus pensaments.

La pràctica de la meditació t’ajudarà a observar i reconèixer aquesta veu interior, aquest diàleg amb tu mateix/a i t’ajudarà a aprendre a separar-te d’ella situant-te com a observador/a dels teus pensaments, de les teves emocions i de tot el que passa en el teu interior. L’atenció plena en la respiració, t’ajudarà a contactar i estar disponible amb i en el moment present, a contactar i estar disponible amb i en l’aquí i l’ara. 

La pràctica de la meditació en moviment (MeMov) et permet estar estar amb tu mateix@ deixant-te acompanyar per diferents ritmes musicals i cançons que t’ajudaran a oblidar per una estona els pensaments i l’activiatat mental, t’ajudaran a alliberar les tensions del dia, a sentir como estàs, conectar amb qui ets i a integrar l’experiència del moment sense judici, amb acceptació i amor en relació al que sorgeixi i sobretot en la relació amb tu mateix@.

La proposta de retir grupal també incorpora propostes d’activitats individuals, de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial. Retir per gaudir de temps per connectar amb el teu cos i les teves emocions practicant moviments corporals seguint el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), temps per calmar la ment gràcies a la meditació guiada i meditació en moviment, als passejos a la natura i als moments de silenci, temps per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© i temps per descansar, alimentar, unificar i harmonitzar les dimensions del teu ser per retrobar la calma i l’energia vital.

La proposta de retir individual a l’espai Tempspertu de La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, t’ofereix la possibilitat d’uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, per descobrir qui ets, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

L’objectiu de tot plegat és poder ser capaç de portar aquest estat meditatiu a la teva quotidianitat, mentenint aquest estat de presència en tots els teus actes per petits que siguin i en la relació amb tu mateix@ i amb els altres, per poder viure i estar disponible en el moment present, que és l’únic que existeix.

Propostes

Pràctica de la meditació guiada (MeGui)

Sessions de relaxació i meditació en grup

“Clicar” per a més informació

Pràctica de la meditació en moviment (MeMov)

Sessions de meditació en moviment via Zoom en grup

“Clicar” per a més informació

Retir individual

Retir individual a l’espai Tempspertu, a La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, per regalar-te uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

“Clicar” per a més informació i disponibilitat

Retir grupal

Retir grupal a l’estiu de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial en un entorn especial per descansar, per connectar amb el teu cos i les teves emocions, per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci i per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma©.

“Clicar” per a més informació.