Temps per escoltar el teu cos

“Hi ha una casa que porta el teu nom, tu ets l’únic@ propietari@, però fa molt de temps que has perdut les claus. Per això et quedes fora i només coneixes la façana. No vius en ella. Aquesta casa, seu de records enterrats i rebutjats, és el teu cos”, Thérèse Bertherat

El nostre cos porta la memòria de la nostra vida, fins i tot de la vida intrauterina. El cos és com una “caixa negra” on ha quedat tot registrat, el que recordem (conscient) i el que no recordem (inconscient). Les emocions viscudes que no hem sabut expressar s’han quedat retingudes físicament en alguna part del nostre cos i psíquicament en el nostre inconscient. Podem recórrer al nostre cos per recuperar la nostra història personal i per tornar a connectar amb aquelles emocions que en el passat vam deixar de banda, vam reprimir per algun motiu o altre, però que ara potser estem a punt per fer-les conscients, sentir-les, acceptar-les, sostenir-les, viure-les sense jutjar-les i alliberar-les.

Et proposo escoltar el teu cos i connectar amb les teves emocions a través del Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), mètode psico-corporal desenvolupat i creat per Marie Lise Labonté a partir de la seva experiència personal amb l’antigymnasia® de Thérèse Bertherat, el mètode Rolfing de Ida Rolf, la fasciateràpia, així com el seu coneixement de les investigacions de Wilhelm Reich sobre les cuirasses, entre altres.

Aquest treball psico-corporal facilita el diàleg i l’escolta del llenguatge del cos a través d’exercicis senzills, que et permeten, amb l’ajuda de la respiració conscient, l’alliberament de les cuirasses físiques, emocionals i mentals per retrobar el teu propi equilibri i la teva força de vida.

Durant les sessions hi ha una exploració pràctica de moviments d’obertura per relaxar tensions, moviments d’estiraments per trobar l’alineació del cos, la força i l’elasticitat muscular i moviments d’harmonització per ajudar al teu cos a trobar la seva unitat.

També et pot ajudar si vols alliberar l’estrès, les tensions, les molèsties musculars, les emocions, les angoixes i les rigideses que t’impedeixen la lliure circulació de la teva energia vital.

Les sessions són setmanals i s’agrupen en cicles trimestrals de 8 a 12 sessions. Poden ser individuals (hores convingudes) o en grup (veure agenda).

També organitzo cicles intensius de mitja jornada, jornada sencera o cap de setmana (veure agenda).

Es treballa amb diferents materials com pilotes d’escuma de diferents mides, pilotes de tennis, pals de fusta recoberts d’espuma, saquets de roba, etc…

El Mètode MLC© és una marca enregistrada de Marie Lise Labonté

Propostes

Sessions individuals de MLC©

Sessió individual
(presencial o on-line)

Hores a convenir

“Clicar” per a contactar

Sessions en grup de MLC©

Cicles trimestrals
de 8, 10 o 12 sessions

(presencial o on-line)

Dimecres 11.30h-13h o 19h-20.30h

“Clicar” per a més informació

Tallers intensius de MLC©

Taller en grup de mitja jornada
durant el cap de setmana

(presencial o on-line)

“Clicar” per a més informació

Seminari de MLC© “El Cos i la Cuirassa Parental”

Taller de 4 dies per explorar el cos i la cuirassa parental que s’instaura durant la primera infància com a recerca d’identitat i desenvolupament de la personalitat de l’infant.

“Clicar” per a més informació