Temps per dialogar amb l’inconscient

“Fins que no facis conscient el teu inconscient, aquest dirigirà la teva vida i ho consideraràs el destí”, Carl Gustav Jung

L’inconscient és tot allò que no recordem, que no volem recordar o que no podem recordar, tot allò que no ens és conscient, sigui a nivell individual o col·lectiu, però que ens pertany, ens defineix, ens condiciona en la nostra manera de viure, de relacionar-nos i ens limita el nostre lliure albir.

Et proposo dialogar amb el teu inconscient a través del mètode Imatges de Transformació (IT©), creat per Marie Lise Labonté i Nicolás Bornemisza, basat en el treball de visualització amb els malalts de càncer dels doctors Carl i Stephanie Simonton a EUA i la imaginació activa redescoberta per C.G.Jung.

És una eina que et permet el diàleg amb el teu món interior i amb el teu inconscient a través de l’expressió, la comprensió i l’anàlisi d’imatges i símbols que et donen la informació, t’aconsellen, et guien i t’ajuden a sanar. Les imatges ens arriben a través dels sentits: poden ser visuals, auditives, gustatives, olfactives i kinestèsiques.
Parteixes del tema que vols treballar, de la dificultat en relació a un tema físic, a un dolor corporal, a un tema psíquic, a una creença,…què vols transformar realment? I des d’aquí, gràcies a l’escolta del teu món interior, dipòsit de la teva saviesa innata, començarà el teu viatge per anar construint una “progamació” a partir de la informació que aniràs obtenint a través de les diferents imatges i símbols que t’aportarà el diàleg amb el teu inconscient.

Les sessions són individuals, explores el teu món interior i el teu inconscient amb tècniques com la relaxació, les visualitzacions, la imaginació activa i el dibuix. La imaginació activa és l’art del diàleg amb l’inconscient, pràctica ancestral que C.G. Jung va redescobrí.

Et pot ajudar si vols fer un treball de creixement personal i de sanació d’un tema concret a partir de la connexió amb el teu propi potencial creatiu, per obrir les portes al plaer de viure, estimar-te i estimar amb més llibertat.

Proposta

Sessions individuals de IT©

Sessió individual (presencial o skype)

Hores a convenir

“Clicar” per a contactar