Testimonis

Berta

Vaig apuntar-me al seminari d’alliberament de les cuirasses parentals per pura intuïció. Coneixent el lloc, Casa Karuna, i la persona que portava el seminari, Judit Mateu, sabia que alguna cosa bona en trauria segur. El seminari va superar totes les meves expectatives, tant pel que fa al mètode com als resultats. Les sessions fluïen amb molta naturalitat, era un plaer compartir l’espai i l’experiència amb les altres tres companyes de seminari. Vam fer un viatge juntes, de la mà de la Judit, al lloc més recòndit de nosaltres mateixes. Els resultats ja es fan notar, al meu cos, a la meva actitud cap a la vida i cap a la meva família. En quatre dies de sessió, vaig entendre i vaig viure més coses de mi mateixa que en anys de teràpia psicològica. Només puc agrair a la Judit i a les meves companyes haver-me ajudat a arribar fins aquí.

Teresa

El seminari d’alliberament de cuirasses parentals em va portar a dedicar quatre dies intensos de la meva vida a una introspecció molt profunda. La Judit ens va acompanyar i va guiar en aquest enriquidor viatge interior que em va permetre accedir i prendre consciència de molts trets del meu Ser que romanien al meu inconscient. Sento haver alliberat i sanat molts aspectes de la meva vida i estic convençuda que això em permetrà iniciar un nou camí desvinculada de molts condicionants i molt més connectada al meu Ser. No puc estar més agraïda a les meves companyes i a la Judit ja que sense elles aquesta sanació i aprenentatge no hagués estat possible.

Ita

Judit, moltes gràcies per aquestes sessions de meditació en moviment. Iniciar la meditació mobilitzant el cos, acollint llums i ombres, donant un temps a la connexió amb la terra i d’aquí connectant amb els diferents centres, m’ha ofert durant totes aquestes setmanes, moments de connectar amb mi de forma holística, aclarir tota dificultat i deixar sorgir l’energia, el plaer, el benestar. Moltíssimes gràcies per la proposta, per la teva generosíssima disponibilitat.

Enric

He descobert el MLC fa poc, en un taller d’iniciació amb la Judit a la Casa Elizalde. Vaig apuntar-me sense saber de que es tractava i ha estat un descobriment. Per gent com jo, que tendeix a ser mental, el MLC m’ha permès desconnectar la ment i deixar que el cos em parli. Impressionants les sensacions!! Tinc ganes de continuar, per veure fins on em porta aquesta tècnica. Gràcies Judit!

Mercè

M’encanta haver retrobat el MLC. Ho vaig descobrir fa uns 10 anys a Sevilla i al tornar aquí, he conegut a la Judit i superfeliç de fer-ho de nou. La meditació en moviment un descobriment. A mi em posa particularment nerviosa meditar 1h, però amb la meditació en moviment fas de tot: balles per deixar anar, balles pel simple fet de ballar com ho sents, medites sentada i medites estirada tot escoltant música per mi sanadora. Gràcies Judit per fer-ho possible!

Tanja

El ball de la meditació en moviment m’allibera i em posa alegre. La relaxació mental que segueix és més profunda després d’haver utilitzat cada part del meu cos. Els ritmes de la música utilitzada són diferent i interessants.

Nuribel

He seguit les sessions setmanals per zoom durant el confinament tant de meditació en moviment com d’harmonització corporal i no sé quina de les dues m’ha agradat o anat millor. Insuperables! M’agradaria continuar, he descobert una técnica que no coneixia i m’ha atrapat. De les millors coses del confinament. Gràcies!

Kike

Les sessions de meditació en moviment han estat les estones que m’he dedicat a mi i a connectar amb el meu ara. És una combinació molt equilibrada i ben armada de moviment, assossec, reflexió i silenci. Gràcies Judit per regalar-nos aquest temps, amb la teva força i tot el cor.

Jordi

Després de molts anys de recerca espiritual, tenia la sensació que només havia treballat a nivell racional i que havia de fer una altra cosa per sanar de veritat. En aquell moment, vaig descobrir la tècnica del Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC). De la mà de la Judit, vaig tombar aquest mur i a la fi vaig poder connectar de manera real amb el meu cos i el meu nin interior. Però això només va ser el començament. A través de la tècnica d’Imatges de Transformació (IT), he pogut conèixer l’arrel piscològica dels meus problemes físics i posar-hi remei. Ha estat una guia fonamental per entendre la meva existència en un món que ha entrat en commoció i que està canviant per sempre.

Carme

Els descobriments fortuïts tenen una força especial. Gràcies, Judit, per ensenyar-me un nou llenguatge. Ja em vas avisar amb un “a saber perquè has acabada en aquest curs”. I d’acabar, res. Tot just comença!

Marga

M’ha ajudat molt la meditació en moviment amb la Judit durant el confinament, per desconnectar la ment i gaudir ballant una estona, mentres feia exercici. No ho habia practicat abans i n’estic molt contenta; quan arribava els dilluns tenia ganes de repetir; súper recomanable!

Karina

El treball amb la Judit amb MLC i Brainspotting ha estat espectacular. M’he sentit acompanyada i sostinguda per poder fer un procés més profund. M’ha ajudat a treballardes del cos, sense donar pas als enganys de la ment. M’ha deixat obrir les meves cuirasses per així treballar emocions més profundes. Gràcies Judit!

Sol

Les sessions de meditació en moviment durant el confinament les he viscut com un regal diví canalitzat a través de la Judit, qui amb la seva immensa generositat m’ha obert durant onze dilluns (un me’l vaig saltar) una gran finestra d’oxígen pur, lliure de mascareta, afortunadament, permetent-me sentir molt més i pensar molt menys durant aquest temps dedicat a mi i compartit amb el grup. El seu format en quatre fases musicals feia de cada sessió un cicle perfecte per deixar anar, sentir, connectar i integrar. El parèntesi ideal al soroll del dia a dia que transcendia, sens dubte, els 40-45 minuts de meditació. Gràcies, gràcies, gràcies Judit!

Marina

Els cursos de MLC m’han ajudat molt a conèixer-me interiorment i obrir camí a desbloquejar-me. La meditació en moviment m’ha fet sentir feliç, oberta per dins.
He après a integrar la respiració i a trobar un benestar interior.

M. Àngels

Treballar amb el Mètode d’Alliberament de Cuirasses i el Brainspotting ha suposat un abans i un després en la meva trajectòria de treball personal. A partir d’un treball físic lent i profund, es busseja en el psiquisme i en les memòries cel·lulars, fet que a mi m’ha permès tornar a connectar amb la meva ferida profunda. Són eines que recomano totalment si un està disposat a entrar en si mateix per adonar-se dels aspectes que ens limiten.

Mar

La meditació en moviment ha estat una troballa, un refugi de pau, amistat i bona companyia, cada sessió m’ha aportat serenitat, calma, repòs, equilibri i benestar durant els dies tan durs i incerts del confinament. Gràcies Judit per aquest regal que allibera les cabòries i alimenta la ment i l’ànima.