Temps per descobrir qui ets

“Insisteix sense treva en el descobriment del que “no ets tu”, i desembocaràs tard o d’hora, en el teu veritable ésser”, Nisargatta Maharaj

La nostra essència habita en el nostre cos, tan físic com emocional i mental. El benestar de la nostra essència dependrà de la nostra salut física, emocional i mental.

Et proposo anar a l’encontre de la teva essència a través de l’Harmonització Energètica Anschma©, pràctica adreçada al cos físic i a l’estructura vibratòria que envolta tot ésser humà, formada pels xacres i els cossos subtils (emocional i mental, entre d’altres). Tot plegat és l’embolcall necessari per viure amb equilibri i permetre que la teva essència es manifesti en tots els actes de la teva vida d’una manera totalment lliure i sense condicions.

El tractament és individual i actua reparant i equilibrant aquest embolcall energètic per tal de sanar i reunificar allò que som: consciència, cor i acció. També pots rebre tractaments en tallers intensius d’una jornada o de cap de setmana.

Et pot ajudar si en algun moment de la vida et sents encallat/da o no acceptes determinades experiències, si vols fer treball personal per transformar i alliberar el pes que no et deixa viure, és a dir, sanar profundament.

Propostes

Sessions individuals d’Harmonització Energètica Anschma©

Hores a convenir

“Clicar” per a més informació

Jornades d’Harmonització Energètica Anschma©

Jornada en què podràs rebre tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© de forma intensiva, ajudant el teu procés personal i terapèutic.

“Clicar” per a més informació