Retir d’un dia: Un viatge al cor del teu cos

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Regala’t o regala un recés d’un dia a Casa Karuna per iniciar un viatge al cor del teu cos. Un viatge en què et permetràs parar, respirar, descansar i desconnectar de la rutina diària, per poder connectar de nou amb el teu cos i les teves emocions, amb el teu cor i la teva essència.

Coneixes el teu cor i les emocions que el fan vibrar? Saps perquè et costa tant contactar amb les teves emocions, sostenir-les, acollir-les i gestionar-les de manera serena i tranquil·la?

En aquest retir viurem un viatge al cor acompanyats de Judit Mateu amb l’ajuda del silenci, de les passejades a la natura, de diferents dinàmiques de meditació i de consciència corporal a través del ball i dels moviments basats en el Mètode d’Alliberament de les Corasses (MLC©).

En aquesta trobada:

  • Coneixeràs com funciona el teu cos, el teu cervell i el teu cor, què diu la neurociència respecte a la relació cos-cervell i cor-cervell
  • Descobriràs eines que t’ajudaran a aprendre a connectar amb el teu cos i les teves emocions per poder viure i fluir amb el cor.

Retir grupal de màx. 6 persones per poder oferir una atenció personalitzada.

Per la inscripció cal emplenar un formulari i una entrevista on-line de 20 min. abans del retir per conèixer les demandes i necessitats particulars de cada participant.

Pots saber-ne més sobre Casa Karuna en aquesta web: www.casakaruna.org o visualitzant aquest vídeo https://youtu.be/HSz461U-KYY.

Dates:

Dissabte 15 juliol

Horari:

De 10h-18h, amb una hora de pausa per dinar (dinar no inclòs)

Go to Top