Retir d’un dia: Tornar al cos…tornar al cor

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Retir d’un dia a Casa Karuna, en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de Collserola, per desconnectar de la rutina, fer alguna cosa diferent, descansar, connectar amb tu i amb la natura, per sortir del permanent soroll exterior que et manté ocupat , distret i desconnectat del teu «silenci interior», de la teva veritable essència, força i energia vital.

Programa basat en dinàmiques per ajudar-te a connectar amb la respiració, amb el teu cos i les teves emocions, per viure el moment present, aquí i ara, per poder estar plenament disponible per a tu i pels que t’envolten.

En aquest retir ens focalitzarem en:

  • La ment: com aprendre a calmar el cervell per calmar la ment
  • Les emocions: com aprendre a viure al cos i al cor per escoltar les emocions

I practicarem la meditació (mindfulness), la consciència emocional (heartfulness) i la consciència corporal (bodyfulness) per aprendre a:

  • calmar la ment, reduir l’estrès, l’ansietat i gestionar millor els moments d’incertesa
  • escoltar el cos i les emocions per millorar la presa de decisions en la nostra vida personal/familiar/professional i la comunicació amb nosaltres mateixos i amb els altres

Hi haurà espais d’integració per al silenci, el descans, les passejades a la natura, la creativitat a través del ball i del dibuix, mandales,…

Data: 15 de juny 2024

Horario: 10 – 18h

Es requereix una entrevista en línia de 20 min. prèvia al retir per conèixer la demanda i necessitats de cada participant.

Es recomana llegir el llibre «Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón», Judit Mateu, Editorial Hakabooks (2023).

Pots saber més sobre Casa Karuna entrant en aquests enllaços:

Pots llegir més sobre consciència corporal al meu bloc personal:

Go to Top