MLC© on-line per Zoom

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: MLC© on-line per Zoom

A partir del 9 d’octubre oferiré sessions de MLC© on-line per Zoom. Serà un cicle de 8 sessions, tots els divendres de 17:00-18:30 fins al 27 de novembre.

Són sessions setmanals basades en el treball de consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©).

A les sessions es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Preu: 100€ (tot el cicle)

Go to Top