MLC© a la Casa Elizalde (Bcn)

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Event Series Event Series: MLC© a la Casa Elizalde (Bcn)

A partir d’el 30 de setembre oferiré sessions de MLC© a la Casa Elizalde a Bcn. Serà un cicle de 8 sessions, tots els dimecres de 18:00-19:30 fins al 25 de novembre.

Són sessions setmanals basades en el treball de consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©).

A les sessions es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Per inscripcions: www.casaelizalde.com

Go to Top