Exploració de les emocions segons el MLC©

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sèrie de 5 workshops independents per explorar la teva respiració, les teves emocions, les teves creences limitatives, les teves pors, els sentiments de culpa i falta d’autoestima, així com les teves proteccions en relació a l’amor.

Ho explorarem a través del diàleg amb el teu cos i amb el teu inconscient gràcies al treball psicocorporal basat en el Mètode d’Alliberament de les Cuidases (MLC©), per tal de poder identificar, observar amb compassió i acceptar sense judici el que vagis descobrint, i trobar algunes eines per poder mirar, integrar i transformar tot allò que t’ha estat súper necessari per sobreviure fins ara, però que ja no t’és necessari per viure, al contrari, et limita de viure l’amor i les relacions amb tu mateix@ i amb els altr@s de manera plena, compassiva, segura i confiada.

Es pot fer en format presencial a Casa Karuna a La Floresta (places limitades) i en format on-line a través de la plataforma Zoom.

Es recomana llegir els llibres de Marie-Lise Labonté “Liberar las corazas”, “Hacia el amor verdadero” i “El niño emocional” (Ed. Luciérnaga).

 

Contingut primer workshop dissabte 12 de febrer:

Taller teòrico-pràctic en què explicarem:

  • els diferents tipus d’emocions
  • les emocions primàries i secundàries
  • la raó de ser de les emocions
  • la importància de les emocions
  • l’objectiu de ser de cada emoció
  • com gestionar les emocions

i explorarem les pròpies emocions en el cos i a través del cos practicant moviments del despertar corporal del MLC@ entre d’altres dinàmiques.

 

Resta de calendari previst i temes:

12 març: exploració de les creences limitatives

9 abril: exploració del sentiment de culpa

14 maig: exploració del sentiment de por

11 juny: exploració del sentiment de falta d’autoestima i els mecanismes de protecció en relació a l’amor

 

Horari: 9.30h a 13.30h, amb alguna pausa al llarg del matí.

Preu: 60€

Go to Top