Harmonització i consciència corporal a través del MLC©

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessions d’harmonització i consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©). Es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, amb moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i amb moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a alliberar allò antic per obrir la porta a tot allò nou, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Imprescindible confirmar assistència per les sessions presencials (grup reduct de màx. 6 persones) y per l’obtenció de l’ID de Zoom en el cas de les sessions on-line.

Grup matins: Dimecres de 11.30h a 12.45h.

Grup tardes: Dimecres i Dijous de 19h a 20:15h.

Cicle trimestral de 10 sessions del 25 de gener al 29 de març 2023 (dimecres) i del 26 de gener al 30 de març (dijous).

Per inscripcions noves es requereix entrevista prèvia de 30 minuts.

Si es fan les sessions on-line, es necesari disposar del material específic per fer els moviments de MLC©. Si es fan les sessions presencials, es pot adquirir opcionalment el material per l´ús personal o utilitzar el material disponible a la sala.

Go to Top