Mètode Melchizedek© – Nivell 1 & 2

Carregant Esdeveniments

Aquest curs de quatre dies és una demostració de com obrir el cor a l’Amor Incondicional, per servir, curar i il·luminar-nos a nosaltres mateixos i als altres. Aquest nivell combina la saviesa ancestral Egípcia, Maya, Hebrea i Kabbalah.

En acabar el seminari Lord Melchizedek completarà el curs amb una cerimònia d’iniciació a l’Amor amb el cor obert.

Introducció:

La base de les Tècniques presentades al Nivell 1 és activar la rotació del Camp de Llum del Merkaba Holograma de l’Amor per despertar la Consciència Esfèrica. Així s’eleva el quocient de vibració lumínica dins l’estructura cel·lular atòmica humana. Un cop activat, les capacitats de sanació del practicant són incrementades en un 100%. El cor desperta i s’obre més a l’Amor Incondicional durant les sessions de sanació i continua a la vida quotidiana.

L’Eina de l’Holograma de l’Amor és una Consciència Activa, Elevada, Vivent, Interdimensional de Manifestació Divina que ens dóna accés a tots els nivells de consciència. Té l’habilitat de curar i rejovenir qualsevol tipus de creació ja que és el Patró Hologràfic de la Consciència Vivent de la Vibració de Déu, Origen de tot.

El Nivell 2 del Mètode Melchizedek és realment un salt quàntic del Nivell 1 i serà experimentat com una preparació per al veritable mestratge espiritual dins de la consciència en l’ascensió. L’actualització de les tècniques de sanació del Mètode Melchizedek revelen un salt quàntic en evolució, donant més facultats als sanadors i individus que estan interessats en la pròpia harmonia, i atorgant eines avançades per sintonitzar i guarir els seus vehicles físics, de manera que estan més enllà de la comprensió dels sanadors convencionals. Equipats amb el poder del Merkaba Orbital d’Amor, els practicants del Mètode Melchizedek estan més preparats que mai per al viatge de servei a la humanitat igual que per a la seva pròpia ascensió.

Alguns Continguts dels 4 dies de Taller de Nivell 1&2:

 • Activació del Merkaba Holograma Triple d’Amor amb 3 respiracions
 • Activació del Merkaba Orbital d’Amor
 • Recodificació de Xacres
 • El Mudra de consciència hologràfica d’unitat
 • Conteo 33 Xacres per curar l’Experiència Humana
 • L´accés al Continuum del Temps-Espai a través de lespina dorsal
 • Activació de la pineal amb la Codificació dels cinc llenguatges Sagrats: Egipci, Hebreu, Sànscrit, Tibetà i Xinès
 • Obertura dels antics segells de saviesa dins la Gran Piràmide i l’Esfinx
 • Activació de l’Ankh a través del punt zero al cos
 • Tècnica de l’Abundància amb el Merkaba Orbital
 • Sanació Hologràfica Orbital d’Amor per aplicar sobre un mateix i altres

…i més

Durada: 4 jornades completes en 4 dies consecutius o 2 caps de setmana consecutius.

En aquest cas s’imparteix durant els dies 5-6-7-8 agost 2024 de 10h a 17h amb una hora de pausa per dinar. Format on-line i presencial.

Inclou manual, àudios per a pràctiques i certificat de validesa internacional.

Possibilitats d’allotjament a Casa Karuna (www.casakaruna.org).

Go to Top