“No podem resoldre els nostres problemes amb la mateixa manera de pensar que vam utilitzar per crear-los”, Albert Einstein

Tempspertu és fruit d’un procés personal que em va ser possible iniciar, gràcies a la decisió que vaig prendre en un moment donat de la meva vida, de regalar-me temps per mi…vaig adonar-me que necessitava ocupar-me de mi, de fer coses diferents, que em treguessin de la rutina, que m’agradessin i m’ajudessin a reconnectar amb mi mateixa. Treballar la respiració i treballar el cos -físic i energètic- per anar a contactar amb les meves emocions així com la pràctica continuada de la meditació, m’ha ajudat a reconnectar amb la meva ànima, la meva força, la meva alegria i la meva energia vital. També m’ha ajudat a viure amb més maduresa i autonomia emocional i més llibertat personal. És un camí que m’exigeix voluntat i compromís amb mi mateixa, però val la pena!

Tempspertu et proposa diferents mètodes de treball i diferents activitats en diferents formats (individual o en grup) per acompanyar-te a contactar amb la respiració per aprendre a viure de manera més conscient el moment present (l’aquí i l’ara) i per acompanyar-te a contactar amb les teves emocions per aprendre a reconèixer-les, a acceptar-les, a no jutjar-les i a poder alliberar-les i així poder alliberar també el teu cos, la teva ment i la teva ànima de patrons antics per anar a cercar el teu potencial de vida amb més força, alegria i llibertat personal. Si vols canviar alguna cosa de la teva vida, comença per fer alguna cosa diferent!

Serà un plaer per mi poder-te acompanyar en aquest camí per redescobrir-te, per regenerar-te, per empoderar-te i per recuperar la teva autonomia emocional, llibertat personal i força vital.

Judit Mateu

Diplomada en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©) per Marie-Lise Labonté

Formada en Imatges de Transformació (IT©) per Marie-Lise Labonté i Nicolás Bornemisza

Membre de l’Associació MLC©-IT©

Diplomada en Harmonització Energètica Anschma©

Membre de l’Associació Anschmacat©

Experiència en Consciència Sensorial amb Glòria Lerin

Formada en Constel·lacions Integratives© amb José Antonio Vidal i Marga Angrill

Formada en Brainspotting© (Fase 1 i 2) amb Mario Salvador i Carmen Cuenca

Formada en Teràpies Esènies i Cristalls amb Elisa Bernal (Mòdul 1)

Programa d’Excel·lència Directiva per Institut Gestalt a EsadeCreapolis

Màster en Finances per ESADE

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UB

Llicenciada en Ciències Polítiques per la UAB