Relaxació i consciència corporal a través del MLC© (presencial i on-line)

Carregant Esdeveniments

Sessions d’harmonització i consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©). Es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, amb moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i amb moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Aquesta practica t’ajudarà a:

  • calmar la ment
  • reduir l’estrés
  • gestionar l’ansietat
  • afrontar la incertesa
  • alliberar tensions físiques i emocionals
  • aprendre a viure en el cos i en el cor per
  • millorar la presa de decisions personals i professionals
  • millorar la comunicació amb tu mateix@ i amb els altres
  • liderar millor la teva vida, el teu negoci, el teu equip i la teva empresa

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a alliberar allò antic per obrir la porta a tot allò nou, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Grup matins: Dimecres de 12.00h a 13.15h

Grup tardes: Dimecres i Dijous de 19.15h a 20:30h

Les sessions són en format presencial i on-line simultàneament.

Cicle trimestral del 17 d’abril al 26 de juny (grup dels dimecres) i del 18 d’abril al 27 de juny (grup dels dijous) – no hi haurà sessió el 1-2-8-9 maig.

Imprescindible confirmar assistència per les sessions presencials (grup reduït de màx. 6 persones) i per l’obtenció de l’ID de Zoom en el cas de les sessions on-line.

Per inscripcions noves es requereix entrevista prèvia de 30 minuts.

Si es fan les sessions on-line, es necesari disposar del material específic per fer els moviments de MLC©. Si es fan les sessions presencials, es pot adquirir opcionalment el material per l´ús personal o utilitzar el material disponible a la sala.

Es recomana llegir el llibre “Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón”, Judit Mateu, Editorial Hakabooks, 2023.

Pots saber més sobre consciència corporal i el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©) en els articles de premsa, programes de ràdio i reportatge de TV que trobaràs al meu blog:

Go to Top