Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

T’oferim un cicle de tres sessions quinzenals de treball de consciència corporal basat en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©) per anar a explorar la respiració. Divendres 17, 31 de maig i 14 de juny de 17.30h a 19h.

Si estàs vivint o has viscut alguna situació d’estrés, moments de tensió continuada, algun trauma, sentiment d’angoixa i/o alguna emoció retinguda (ràbia, tristesa, por,…), es possible que hagis bloquejat la respiració i que aquesta no circuli lliurement a través del teu cos i per tant que no alimenti correctament tot el teu organisme.

Durant les tres sessions d’aquest cicle t’ajudarem a connectar amb la respiració per tal que aquesta pugui circular lliurement a través de tots els diafragmes. El nostre cos no només té el diafragma toràcic (el més conegut), sinó també d’altres com el diafragma plantar, el diafragma pèlvic, el diafragma de la gola i el diafragma cervical. Tots aquests diafragmes estan relacionats entre ells a través dels diferents muscles i fàscies.

Explorarem tots aquests diafragmes per ajudar a desbloquejar-los, per prepapar l’alliberament de les emocions i permetre la lliure circulació de la respiració entre tots ells.

La sessió es basa en moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’espuma, pilotes de tennis, pals, saquets,…per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar-la per tal de deixar circular l’energia alliberada i per donar una reunificació i harmonització a tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Es aconsellable assistir a totes les tres sessions del cicle però també és possible assistir a una o dues de manera puntual. Preu d’una sessió: 20€. Preu de tot el cicle: 55€.

Per dimensió de la sala, les places són limitades. Cal confirmar assistència. T’hi esperem!