Carregant Esdeveniments

Retirs a Casa Karuna, en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de Collserola, per desconnectar de la rutina, fer alguna cosa diferent, descansar, connectar amb tu i amb la natura, per sortir del permanent “soroll exterior” que et manté ocupat@a, distret@ i desconnectad@ del teu “silenci interior”, de la teva veritable essència, força i energia vital.

Programa personalitzat basat en dinàmiques de meditació en moviment al bosc i a la sala a través del ball, meditació estàtica a la sala, moviments del despertar corporal basats en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©), descans, silenci, tractaments amb cristalls i olis essencials, per tal d’ajudar-te a conectar amb la respiració, amb el teu cos i les teves emocions, per viure el moment present, l’aquí i ara, per poder estar plenament disponible per a tu i pels que t’envolten.

Els retirs poden ser individuals o grupals de máx. 6 persones per a una atenció personalitzada.

Es requereix una entrevista on-line de 20 min. prèvia al retir per tal de conèixer la demanda i necessitats de cada participant.

Pots conèixer més sobre Casa Karuna en aquesta web: www.casakaruna.org o visualitzant aquest vídeo https://youtu.be/nr2Ph2ig12I.

Dates:

A escollir

Preu:

Demana el teu pressupost