Carregant Esdeveniments

Et proposo una revetlla de Sant Joan diferent!!! Retir de 3 dies a Casa Karuna, en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de Collserola, per desconnectar de la rutina, fer alguna cosa diferent, descansar, connectar amb tu i amb la natura, per sortir del permanent “soroll exterior” que et manté ocupat@a, distret@ i desconnectad@ del teu “silenci interior”, de la teva veritable essència, força i energia vital.

Programa:

Dinàmiques grupals de meditació en moviment al bosc i a la sala a través del ball, meditació estàtica a la sala, moviments del despertar corporal basats en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©), descans, silenci, tractaments amb cristalls i olis essencials, per tal d’ajudar-te a conectar amb la respiració, amb el teu cos i les teves emocions, per viure el moment present, l’aquí i ara, per poder estar plenament disponible per a tu i pels que t’envolten.

El programa pot variar en funció de la dinàmica i les pròpies necessitats del grup.

Grupo reduït de máx. 6 persones per a una atenció personalitzada.

Es requereix una entrevista on-line de 20 min. prèvia a la inscripció.

Dates:

23 – 26 de juny

Entrada entre 16h- 17h – Sortida a partir de les 14h

Preu:

435€ per persona i retir (inclou l’entrevista prèvia a la inscripció, les activitats, dinàmiques, allotjament en habitació compartida i àpats des del sopar del dia 23 fins a l’esmorzar del dia 26)

Inscripció:

Data límit 15 dies abans de l’inici del retir