Exploració del cos i l’inconscient a través del MLC©

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

En aquest cicle de 4 tallers et convido a explorar el teu cos, les teves emocions i les teves creences sobre l’amor a través del MLC©, per identificar les teves proteccions envers a l’amor i a la vida en general i poder arribar a la teva essència, perquè la relació amb tu mateix/a i amb els altres pugui ser més autèntica, amb menys culpabilitat i menys dependència emocional.

T’ajudaré a buscar el diàleg amb el teu cos per fer conscients aspectes de la teva història personal que et permetin viure amb més maduresa i autonomia emocional, més autoestima i més llibertat personal.

Primer workshop (18 gener): explorarem els mecanismes de protecció que ens hem creat per no sentir el dolor de la ferida d’amor, ens protegim del dolor de no ser estimats com a nosaltres ens agradaria que ens haguessin estimat.

Segon workshop (15 febrer): explorarem quina és la nostra ferida d’amor, si ens hem sentit abandonats/des, rebutjats/des, maltractats/des, humiliats/des, traits/des, no-reconeguts/des,…

Tercer workshop (28 març): explorarem si ens hem sentit incapaços/ces de resoldre conflictes relacionats amb alguna necessitat bàsica quan érem bebes (menjar, dormir, beure,…).

Quart workshop (25 abril): explorarem el conflicte vida-mort que podem haver viscut en la etapa intrauterina o en els moments al voltant del naixement.

Lloc: Temple Natura c/Botons nº1, Palma de Mallorca

Horari: 10.30h a 13.30h i 14.30h a 17.30h 

Preu: 120€ (inscripció a 1 taller), 225€ (2 tallers), 315€ (3 tallers) o 400€ (4 tallers).

Els workshops es poden viure de manera independent.

Places limitades a 10 persones.

Es recomana la lectura prèvia dels llibres de la Marie-Lise Labonté, “Liberar las corazas” i “Hacia el amor verdadero”.