Carregant Esdeveniments

Sessions d’harmonització i consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©). Es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, amb moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i amb moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a alliberar allò antic per obrir la porta a tot allò nou, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Imprescindible confirmar assistència per les sessions presencials (grup reduct de màx. 6 persones) y per l’obtenció de l’ID de Zoom en el cas de les sessions on-line.

Dimecres de 11.30h a 13h.

Dimecres de 19h a 20:30h.

Cicle trimestral del 27 d’abril al 29 de juny.

Preu: 150€ (tot el cicle trimestral).