Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

A partir del 29 de setembre oferiré sessions d’harmonització i consciència corporal setons el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©). Serà un cicle de 12 sessions setmanals presencials y on-line per Zoom, tots els dimecres de 19:00-20:30 fins el 15 de desembre.

A les sessions es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, amb moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i amb moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Imprescindible confirmar assistència per les sessions presencials (places limiteds) y per l’obtenció de l’ID de Zoom en el cas de les sessions on-line.

Go to Top