Harmonització corporal i MLC© on-line

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

A partir del 14 d’abril oferiré sessions d’harmonització i consciència corporal a través del MLC©. Serà un cicle de 10 sessions, on-line per Zoom, tots els dimecres de 19:00-20:30 fins al 16 de juny.

Són sessions setmanals basades en el treball de d’harmonització i consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©).

A les sessions es treballa amb moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’escuma, pilotes de tennis, pals i saquets, moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar per deixar circular l’energia alliberada i moviments per reunificar i harmonitzar tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Possibilitat d’inscriure’s a tot el cicle o d’assistir a sessions puntuals.

Imprescindible confirmar assistència per obtenir l’ID de Zoom.