Seminari de MLC© “El Cos i la Cuirassa Parental”

Carregant Esdeveniments

El cos dels nostres pares està inscrit en el nostre cos. La cuirassa parental és una «armadura» que es construeix durant la primera infància i que, des del principi de la seva construcció, forma part del desenvolupament natural de l’infant en la recerca de la seva identitat i en el desenvolupament de la seva personalitat. L’infant necessita identificar-se amb el cos dels seus pares per sentir-se estimat/da i per donar un marc de referència al seu propi cos i a la seva psique.

En aquest seminari de 4 dies, seràs guiat/da a contactar amb «la imatge» del cos dels teus pares o substituts parentals. Explorarem l’inconscient a través de moviments de despertar corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©) i de visualitzacions, que t’ajudaran a «retrobar» el cos dels teus pares amb l’objectiu d’identificar els patrons de comportament, les creences i els condicionaments rebuts d’aquests. Aquest seminari et guia cap a un alliberament de la «cuirassa parental» per afavorir un restabliment del vincle d’amor amb els teus pares, un major benestar, un alliberament del cos i un retrobament amb la teva naturalesa profunda.

És un taller grupal de 4 dies de durada (5, 6, 19 i 20 d’octubre) de 9.30h del matí a 17h de la tarda (amb una hora de pausa al migdia per dinar).

El cap de setmana del 19-20 també s’oferiran sessions d’Harmonització Energètica Anschma© per part d’Angeli Prim durant la pausa del migdia i a partir de les 17h de la tarda (no inclòs en el preu del taller).

Aquest seminari és un pre-requisit per poder-se inscriure a la Formació en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©) que Marie-Lise Labonté té previst impartir a Barcelona a partir del gener 2020. Per més informació sobre aquesta formació: encarna@encarnacatalan.org.

Aquest lloc web utilitza galetes i serveis de tercers. Ok