MLC© a Casa Elizalde (Bcn)

Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

A partir del 2 d’octubre oferiré sessions de MLC© a la Casa Elizalde a Bcn. Serà un cicle de 10 sessions, tots els dimecres de 18.30h a 20h fins el 4 de desembre.

Són sessions setmanals basades en el treball de consciència corporal segons el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses (MLC©).

Les sessions es basen en moviments corporals senzills i suaus utilitzant material com pilotes d’espuma, pilotes de tennis, pals, saquets,..moviments per obrir i flexibilitzar la musculatura, per estirar-la i tonificar-la per tal de deixar circular l’energia alliberada i per donar una reunificació i harmonització a tot el cos en la seva globalitat.

Saber escoltar el nostre cos ens ajuda a saber escoltar les nostres emocions, a fer conscients coses inconscients que ens condicionen sense saber-ho, ens ajuda a situar-nos en el present, a l’aquí i l’ara, ens ajuda a posar atenció i presència a la nostra vida quotidiana, ens ajuda a alliberar el passat per poder obrir la porta al futur, a obrir la porta a la possibilitat de canvi.

Per inscripcions: www.casaelizalde.com