Temps per nodrir la teva ànima

“Només els sentits poden curar l’ànima. Només l’ànima pot curar els sentits”, Oscar Wilde

La nostra ànima habita en el nostre cos, tan físic com emocional i mental. La salut de la nostra ànima dependrà del nostre benestar físic, emocional i mental.

Et proposo nodrir la teva ànima a través de l’Harmonització Energètica Anschma©, pràctica adreçada al cos físic i a l’estructura vibratòria que envolta tot ésser humà, formada pels xacres i els cossos subtils (emocional i mental, entre d’altres). Tot plegat és l’embolcall necessari per viure amb equilibri i permetre que la teva ànima es manifesti en tots els actes de la teva vida d’una manera totalment lliure i sense condicions.

El tractament és individual i actua reparant i equilibrant aquest embolcall energètic per tal de sanar i reunificar allò que som: consciència, cor i acció. També pots rebre tractaments en tallers intensius d’una jornada o de cap de setmana.

Et pot ajudar si en algun moment de la vida et sents encallat/da o no acceptes determinades experiències, si vols fer treball de creixement personal per transformar i alliberar el pes que no et deixa viure, és a dir, sanar profundament.

Propostes

Sessions individuals d’Harmonització Energètica Anschma©

Hores a convenir

“Clicar” per a més informació

Jornades d’Harmonització Energètica Anschma©

Jornada en què podràs rebre tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© de forma intensiva, ajudant el teu procés personal i terapèutic.

“Clicar” per a més informació